Εμείς

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Οι οδοντίατροι Δημήτρης και Σοφία Ιωάννου θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους όσους εμπιστεύθηκαν τη στοματική τους υγεία στα χέρια τους, όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι τιμή και χαρά για εμάς αν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας. Η σκέψη πως εργασθήκαμε μ’ αυτό το στόχο, θα μας συντροφεύει με ικανοποίηση ως συνταξιούχους πια του χώρου της Υγείας.

Τα Οδοντιατρεία Ιωάννου, μετά τη συσσώρευση πρακτικής κλινικής εμπειρίας άνω των 25 ετών (και θεωρητικής 75 ετών – 3η γενιά οδοντιάτρων), έχουν δύο κύριους στόχους:

Α) Την άριστης ποιότητας οδοντιατρική περίθαλψη, που το επιτυγχάνουν με:
Λεπτομερή εξέταση κάθε περιστατικού (1,2 ή και περισσότερες επισκέψεις)
Την προσπάθεια επικοινωνίας και κατανόησης της επιθυμίας του κάθε οδοντιατρικού επισκέπτη
Τη λήψη ακτινογραφιών, φωτογραφιών και αποτυπωμάτων – εκμαγείων του στόματος
Την εκπόνηση σχεδίου θεραπείας και ενημέρωση για τα απαιτούμενα στάδια εφαρμογής του
Την έμφαση στην καθαριότητα, στην απολύμανση των χώρων και την άριστη αποστείρωση
Τη χρησιμοποίηση των τελευταίων επιτευγμάτων της οδοντιατρικής επιστήμης, με συνεχή δια βίου εκπαίδευση
Τη χρησιμοποίηση των πλέων καινοτόμων και αξιόπιστων βιοϋλικών, αυστηρών προδιαγραφών και πιστοποίησης από την FDA
Την επιμονή στη λεπτομέρεια, με τη βοήθεια οπτικής μεγέθυνσης (loopes)
Τη συνεργασία με αυστηρά επιλεγμένους ειδικούς συναδέλφους οδοντιάτρους, όπως ορθοδοντικούς, γναθοχειρουργούς, περιοδοντολόγους κλπ, με στόχο την άριστη αντιμετώπιση του οδοντιατρικού ασθενούς και το βέλτιστο και μακροχρόνια ασφαλές αποτέλεσμα
Τη συνεργασία με κορυφαία οδοντοτεχνικά εργαστήρια της όπως τα: Aestheticlab, Γονίδης Σωκράτης, Δόβελος Στέφανος, Oral Design Lab, Μαρία και Μιχάλης Παπαστάμος

Β) Tην ήπια αισθητική παρέμβαση στους μαλακούς ιστούς του προσώπου, με στόχο την αναζωογόνησή του (Μεσοθεραπεία, Botox και Fillers υαλουρονικού).

Γνωρίστε μας

dimitris ioannou

Δημήτρης Ιωάννου

 • Γεννήθηκε στην Αθήνα
 • Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με υποτροφία του ΙΚΥ
 • Έχει παρακολουθήσει πλήθος οδοντιατρικών Πανελληνίων και διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων, μετέχοντας στη δια βίου εκπαίδευση
 • Έχει παρακολουθήσει διετές πρόγραμμα Προσθετικής των εμφυτευμάτων Bränemark
 • Είναι μέλος της Διεθνούς Ομάδος Εμφυτευματολογίας ΙΤI (International Team for Implantology )
 • Έχει συγγράψει με τη σύζυγό του Σοφία Ιωάννου το βιβλίο ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, απευθυνόμενο στο ευρύ κοινό (εκδόσεις ΦΛΩΡΟΣ)
 • Έχει εργασθεί ως οδοντίατρος στην περιοχή της Δάφνης και του Αγ. Στεφάνου Αττικής, ασχολούμενος με την Αισθητική (όψεις πορσελάνης, ένθετα, στεφάνες ζιρκονίας και ολοκεραμικές) και Λειτουργική Προσθετική, την Προσθετική των Εμφυτευμάτων και τη γενική αποκατάσταση του στόματος, με ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η οδοντιατρική επιστήμη και τεχνολογία.
 • Έχει ασχοληθεί με όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής Επιστήμης και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Αισθητική Προσθετική και την Προσθετική των οδοντικών εμφυτευμάτων.
sofia ioannou

Σοφία Ιωάννου

 • Γεννήθηκε στην Αθήνα
 • Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με υποτροφία του ΙΚΥ
 • Έχει παρακολουθήσει πλήθος οδοντιατρικών Πανελληνίων και διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων, μετέχοντας στη δια βίου εκπαίδευση
 • Έχει συγγράψει με τον σύζυγό της Δημήτρη Ιωάννου το βιβλίο ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, απευθυνόμενο στο ευρύ κοινό (εκδόσεις ΦΛΩΡΟΣ)
 • Έχει εργασθεί ως οδοντίατρος στη περιοχή του Αγ. Στεφάνου Αττικής, ασχολούμενη με την Αισθητική Χαμόγελου (Λεύκανση, Bonding, όψεις πορσελάνης, ολοκεραμικές στεφάνες, στεφάνες ζιρκονίας), την Προληπτική Οδοντιατρική παιδιών και εφήβων και τη γενική αποκατάσταση του στόματος, με ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η οδοντιατρική επιστήμη και τεχνολογία.
 • Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης, πρόσθεσε στον τομέα της αισθητικής αποκατάστασης του στόματος και το κομμάτι που αφορά τους μαλακούς ιστούς του προσώπου. Έτσι, με ελάχιστη παρέμβαση (Μεσοθεραπεία, εφαρμογή Botox και Fillers υαλουρονικού) προσεφερε στους ενδιαφερόμενους, άνδρες και γυναίκες, την επιθυμητή αναζωογόνηση του προσώπου, εξαλείφοντας στο βαθμό του εφικτού, τη φθορά που ο χρόνος έχει προκαλέσει.

Ο χώρος μας

Οδοντιατρείο Αγίου Στεφάνου